8 Mayıs 2015

EN ŞOK EDİCİ KANYE WEST SKANDALLARI

Skandallara imza atmak konusunda Kim Kardashian’ı bile aşan Kanye West’in en şok edici 10 skandalı…



1. Taylor Swift ödül alırken sahneye fırlaması

Taylor Swift’in ödülünü almasının ardından sahneye çıkan Kanye West, “Bu ödül Beyonce’un hakkı, bu ödül aslında O’nundu.” diyerek izleyenleri ve Taylor Swift’i şoka sokmuştu.



2. Eşcinsellik iddiaları

Givenchy tasarımcısı Riccardo Tisci, Mayıs 2013’te “iyi düşünen, iyi konuşan, iyi yürüyen ve iyi giyinen” çok şöhretli bir erkek ünlüyle cinsel birliktelik yaşadığını itiraf etmişti. Akıllara tabii ki tek bir isim geldi: Kanye West. (Tisci aynı zamanda West’in en yakın dostu.) Bir diğer skandal ise hemen bunu takip etmekte gecikmedi. İddialara göre, Kanye; Kim’i “zaman zaman” bir başka tasarımcıyla aldatıyordu: Kardashian ailesi ve Kanye’nin de hem yakın dost olduğu hem de kampanyalarını süslediği Balmain’ın tasarımcısı Olivier Rousteing. Tasarımcının eski sevgilisi takma bir adla internette, Olivier’nin kişisel telefonunda Kanye ile pek çok mesajlaşma ve fotoğraf yakaladığını açıkladı. Konuyla ilgili taraflardan açıklama gelmedi.



3. Seyircilere saygısızlık

Sahneden seyircilere “Hepiniz beni ayakta dinleyeceksiniz. Orada iki kişi görüyorum, ayağa kalkın” şeklinde ültimatom veren West’in bilmediği bir şey vardı, o da o iki seyircinin tekerlekli sandalyede olduğu. Bu iki seyircinin tekerlekli sandalyede olduğuna inanmayan West bununla da kalmayıp yanlarına güvenlik görevlilerini gönderip durumu teyit ettirdi.



4.Yine yapacaktı

Bu yıl 57’ncisi düzenlenen Grammy Ödülleri’nde, Kanye West az kalsın Taylor Swift vakasını tekrar edecekti. Gecede İngiliz şarkıcı Beck, “Yılın Albümü” ödülünü şarkıcı Prince’in elinden almak üzere sahneye çıktı. Tam o anda sahneye fırlayan Kanye West, herkesin bir anlığına”yine yapacak” şeklinde düşünmesine neden oldu. Akıllara Kanye West’in 2009’da Taylor Swift’e yaptığı müdahale gelirken, West bir şey yapmadan sahneden inmeyi tercih etti.



5. Çıplak fotolarını doğruladı

İnternete düşen çıplak fotolarını “evet o karedeki benim dev penisim” şeklinde doğrulamıştı.




6.Seks kaseti bombası

West, Kardashian’la çıkmaya başlamadan kısa süre önce çekilen 20 dakikalık seks videosu olay olmuştu. Kardashian’ın da 2007’de o dönemki sevgilisiyle çekilmiş amatör seks kaseti günlerce konuşulmuştu.


7.Fotoğraflar dert oldu

Kanye West, Kim Kardashian’n çıplak pozlarını Twitter hesabından yayınlayınca hayranlarından oldukça tepki görmüştü. Kanye durumu “karımla gurur duyuyorum ve herkesin görmesini istiyorum” şeklinde açıklamıştı.



8.Havuza atladı

Eşi Kim Kardashian ve kızı North’la Erivan’a gelen West, burada ‘Swan Lake’ isimli havuzun önünde konser verdi. Sonrasında hızını alamayıp havuza atlayan Kanye West, ortaya yıllarca unutulmayacak komik bir görüntü çıkardı.



9.Twitter egosu

Kanye West egosunu Twitter’da da göstermekten çekinmiyor. Twitter’da onlarca tepki çeken “ego” dolu tweetlerinden en çok dikkat çekeni ” “Beni Tanrı seçti. Bu yolu benim için o çizdi. Ama hayatta canımı en çok acıtan şey, kendimi sahnede canlı izleyemiyor olmak” tweet’iydi.


10.Kim Kardashian ile evlenmesi

Uzun süreli Amber Rose birlikteliğinden sonra Kardashian’la ilişkisi başlayan West, eski nişanlısı tarafından sadakatsizlikle suçlanmıştı.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...