12 Eylül 2015

YENİ TREND: BOYUN BANDANALARI

Stilinizi anında asi ve genç ruhlu bir görünüme kavuşturan bandanalar geri döndü. Fakat 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda bandanaları kafamıza değil boynumuza takacağız.

Sonbahar yaklaşınca sadece sıcaklarda hayatta kalabilmek için giyindiğimiz kıyafetlerimize zevkimize göre aksesuarlar eklemeye başlayabileceğiz. Bu noktada en sevdiğimiz aksesuarlar fular ve şallar. Fakat 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunda yepyeni bir trend ile karşı karşıyayız: Boyuna takılan bandanalar.

Fularlardan farklı olarak daha sportif ve asi olan bu, biraz vahşi batı esintileri taşıyor. Sportif giyinme trendinin gittikçe güçlendiği şu son zamanlarda kolye ve boyunluk gibi aksesuarlara farklı bir alternatif niteliğinde olan bandanaların her zevke hitap edenini bulmak mümkün.

Sokak modasında bir süredir dikkatimizi çeken bandanalar, ilk olarak festivallerde kendini göstermeye başlamıştı. Her ortamda stilini ortaya koyan moda bloggerları, onca sıcağa rağmen yaz aylarında festivallerde boyun bandanaları ile karşımıza çıktılar. Bu sonbahara sezonuna damgasını vuracağını düşündüğümüz boyun bandanası trendinin en beğendiğimiz örneklerini sizler için bir araya getirdik.





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...