9 Ocak 2015

POSH : VICTORIA BECKHAM

Yüksek Sınıf anlamına gelen 'Posh' lakabıyla tanınan Victoria Beckham David Beckham’ın eşinin ve 4 çocuk annesi. Bir dönem ' Spice Girls' olarak şarkı söylerken sesi tartışılan Victoria Beckham şimdi süper bir moda ikonu, parlak işkadını, A sınıfının gardrobunu yapan ünlü bir modacı ve iyi bir anne...
David Beckham ile birlikte 200 milyon sterlinlik servetleri olduğu ravayet ediliyor. Victoria Beckham’ın moda imparatorluğunun değerinin 30 milyon sterlin olduğu söyleniyor! Spice Girls’den 10 milyon kazanan Posh’un David Beckham ile evlendiğinde OK dergisinin çektiği düğün fotoğrafları için 1 milyon sterlin aldığı hala akıllardan çıkmıyor!


Peki kim bu Posh?


Asıl adı Victoria Caroline Adams olan Victoria Beckham, 17 Nisan 1974 tarihinde Harlow , Essex, İngiltere’de doğdu. Jacqueline ve Anthony Adams çiftinin üç çocuğundan ikinci çocuğu. Babası bir elektronik mühendisi . Erkek kardeşi Christian ve kız kardeşi Lousie . Victoria Beckham Cheshunt’daki St Mary Lisesine gitti. 1991 yılında Surrey şehindeki Epsom ilçesinde olan Laine Tiyatro Sanatları okulunda okudu.

İlk şöhretine 1994 yılında katıldığı “Spice Girls” grubu ile kavuş. Grubaseçilmesi de 1994 yılında bir İngiliz gazetesine verilen bir ilan sonucu başvuran yüzlerce genç kız arasından seçilemesi de alışılmışın dışında bir şekilde gerçekleşir.

Daha sonra solo müzik kariyerine başlamak ister ancak İngiliz basınının Victoria’nın müzik kariyerini başarısızlık olarak yorumlaması Victoria’nın müzik ile ilgili hedeflerini de yok eder. Bu alandaki kariyeri yeterince başarılı gitmeyince modaya el atan ve kendisini New York Moda Haftası’nda tanıtarak iş hayatına atılır.

Bu arada Victoria 1997 yılında futbolcu David Beckham ile flört etmeye başlar. 4 Mart 1999 tarihinde ilk çocuğu “Brooklyn Joseph”i dünyaya getirir. Bu doğumdan 4 ay sonra da 4 temmuz 1999 da “David Beckham” ile evlenir. 2. oğulları “Romeo James Beckham” 1 Eylül 2002 tarihinde dünyaya gelir. 3. oğulları “Cruz David Beckham” 2005 yılının Şubat ayında dünyaya gelir. 10 Temmuz 2011’de Los Angeles’da doğan kız çocuklarına “Harper Seven Beckham” adını verdiler.

Victoria Beckham, Dolce Gabbana ve yakın dostum dediği Roberto Cavalli için podyuma çıkar. 2004 yılında da Rock and Republic için VB Rocks adında ağırlıklı olarak jean pantolondan oluşan bir koleksiyon hazırlar.

Kısa bir süreliğine Rocawear’ın mankenliğini yapar, Samantha Thavasa adlı mağaza için çanta ve mücevher tasarlar. Haziran 2006’da DVB adında güneş gözlüğü koleksiyonu hazırlar ve dünya kupasında kendi tasarladığı gözlüklerle poz vererek bol bol reklamını da yapar. Yine aynı yıl Intimately Beckham adında bay ve bayan parfümü satışa sunulur.

Şubat 2007’de Tom Cruise‘nin karısı Katie Holmes için Oscar töreni kıyafetlerini dizayn eder. Victoria Beckham aynı yıl İngiliz Glamour dergisi tarafından Yılın Kadını seçilir.

Kendi adlarını çıkardıkları DVB adlı markaları var. Halen, ABD’de çalışmalarını sürdürmekte.

Bu stil ikonu, trend setter'ı şuan 40 yaşında ve bu zamana kadarki en iyi görünümleri sizler için seçtik:



















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...