17 Nisan 2015

Game of Thrones Yıldızı Sophie Turner: Seks Dersleri Aldım...

Game of Thrones'un 19 yaşındaki oyuncusu Sophie Turner, yeni sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.




Diziye henüz 16 yaşındayken giren ve Sansa Stark rolünü canlandıran İngiliz yuncu, içinde sık sık cinsel sahnelere yer verilen dizinin yapım ekibinden seks dersleri aldığını belirtti.

Bu açıklamayla ilgimizin yoğunlaştığı Sophie Turner'ı biraz daha yakından tanımak istedik. 

Sophie Turner 21 Şubat 1996 yılında İngiltere'nin Northampton şehrinde dünyaya gelmiş. On üç yaşından beri tiyatro şirketi Playbox Theatre Company'nin bir üyesi

Sophie Turner 2011 yılından beri Game of Thrones dizisinde soylu bir aileden gelen duygusal ve hayalperest genç kız Sansa Stark karakterini canlandırmakta. Kendisini bu rol için drama öğretmeninin teşvik etmiş.

2013 yılında Catherine MacPhail'in aynı adlı romanından uyarlanan gerilim filmi Another Me filminde Jonathan Rhys Meyers ile başrol oynadı. Mart 2013'de televizyon filmi The Thirteenth Tale 'de Adeline karakterini oynadı ve Barely Lethal adlı komedi filminde rol aldı. Ayrıca, George R. R. Martin'in Tehlikeli Kadınlar antoloji kitabından uyarlanan Lev Grossman'ın The Girl in the Mirror adlı sesli kaydında yer aldı.

Turner, Game of Thrones'ın seçmeleri sırasında tanıştığı, dizide kız kardeşi Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Williams ile gerçek bir dostlukları olduğu biliniyor. Ayrıca, Game of Thrones dizisinde oynadığı Sansa Stark'ın "Lady" adlı kurdu'nun gerçek hayatta da Zunni adıyla sahibi kendisi...



Sophie Turner'ın stilini sizler için inceledik

























SOPHIE TURNER & GAME OF THRONES












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...